Lezing Leer je kind kennen CJG Haren

Op 16 februari geeft Sylvia Roosendaal een lezing bij het CJG in Haren. Het CJG – Centrum voor Jeugd en Gezin in Haren organiseert regelmatig lezingen en workshops voor ouders en opvoeders. Aan het centrum zijn diverse deskundigen verbonden die kunnen helpen bij vragen over het opgroeien en opvoeden van kinderen.

Het thema van de lezing van Sylvia is ‘Leer je kind kennen’. 
Tijdens de lezing spreekt Sylvia over de Reversie Methode. De Reversie Methode is bedoeld voor ouders die hun kinderen beter willen begeleiden of begrijpen. Kinderen zijn afhankelijk van de omgeving waarin ze geboren worden en ze zullen in die omgeving altijd een manier zoeken en vinden die hen helpt te overleven. Ze passen zich dus aan de omstandigheden aan. Deze aanpassingen aan hun natuurlijk gedrag kan gevolgen hebben op zowel gedrags- als fysiek niveau.

Kinderen kunnen woedeaanvallen krijgen, onhandelbaar worden, autistische trekken vertonen. Maar ook eczeem, allergie, ADHD of PDD NOS zijn uitingen van het kind dat zich heeft aangepast. De Reversie Methode is bedoeld voor ouders die samen met hun kind op zoek willen gaan naar een prettigere leefomgeving.

Sylvia laat je anders kijken naar je kind, wat ruimte geeft voor nieuwe inzichten. Daarnaast geeft ze diverse handvaten voor ouders en opvoeders om direct mee aan de slag te gaan.

Er zijn geen kosten verbonden aan het bijwonen van de lezing. Bezoek voor meer informatie en/of om je aan te melden voor deze lezing de website van het CJG in Haren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: