Sylvia Roosendaal in maart editie Spiegelbeeld

In maart verschijnt er een artikel van Sylvia Roosendaal in Spiegelbeeld. Sylvia is Gezins- en KinderCoach en heeft een eigen praktijk waarin zij ouders begeleidt/coacht wanneer er problemen zijn met het kind of de kinderen.

Sylvia: “Mijn hele leven heb ik me aangetrokken gevoeld door het werken met kinderen. Vanaf mijn eigen jeugd heb ik met veel plezier met ze gewerkt. Ik heb zelf inmiddels drie kinderen gekregen. Jesse, Iris en Dante. Mijn eerste kind, Jesse, heeft me uiteindelijk gestimuleerd om mijn ervaringen met kinderen te delen met andere ouders.”

Onderstaand een klein voorproefje van haar artikel in Spiegelbeeld:

“Mam, ik ben zo zenuwachtig”

Elf jaar is hij. Een kleine jongen die langzaam transformeert in een man. Hij maakt zich klaar voor de middelbare school. Vanuit de veilige haven van de lagere school moet hij zich gaan bewijzen in de echte wereld. Dante is een lieve jongen, sociaal, behulpzaam en van tijd tot tijd heel intelligent. En dit is de tijd waarin zijn intelligentie even in het voetlicht staat. Even is alles wat hij geleerd heeft ondergeschikt aan zijn intelligentie en kennis.  Met recht dat hij zenuwachtig is.

Spiegelbeeld is een onafhankelijk en objectief tijdschrift dat maandelijks een gevarieerd aantal artikelen en vaste rubrieken publiceert over onderwerpen zoals mens & maatschappij, gezondheid, spiritualiteit, religie, natuur en milieu.artikelen bijdragen tot een meer helder inzicht in het persoonlijke denken, voelen en handelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: