3 april lezing Willem Jan van de Wetering bij Djoj

Heart events organiseert in samenwerking met Djoj Events in rotterdam het Zondagmiddag Café. Dit event biedt de bezoekers een insirerende middag aan de hand van lezingen en/of workshops. Op 3 april geeft Willem Jan van de Wetering een lezing met als thema Een liefdevol leven.
Alleen vanuit je hart ben je in staat om liefdevol te leven. Liefdevol leven staat voor congruent leven, vanuit de juiste intenties, liefdevol de ander zien, je liefdevol openstellen voor en in een relatie. Al die thema’s komen in deze interactieve lezing naar voren.

Willem Jan van de Wetering is Enneagramdeskundige, auteur van ruim 30 boeken, trainer en levensgenieter. Hij zal je de blokkades laten zien die een liefdevol leven in de weg staan. Als je die kent kan je ze opruimen. Liefdevol leven is het openen van je hart. Je zult deze middag ervaren wat dat is. De lezing start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur, entree bedraagt € 10,-

Klik hier om je aan te melden voor de lezing.
Heart Events is een edutainment organisatie, die educatie en entertainment met elkaar verbindt.
Djoj Events is een evenementen organisatie die de werelden van onderwijs en ontspanning met elkaar verbindt en tot actief bewustzijn maakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: