Reversie methode voor iedereen die werkt met kinderen

Dat kinderen van deze tijd meer vanuit hun gevoel leven impliceert ook dat ze veel onbewuste signalen oppikken. Zo kunnen deze kinderen dingen spiegelen die voor de ouders/verzorgers/leerkrachten op een onbewust niveau liggen en daardoor niet meer zo zichtbaar zijn voor zichzelf. Dan is het lastig om je eigen aandeel te zien in de problematiek van het kind.
De focus blijft dan op het kind liggen en het kind zal steeds meer vast komen te zitten in zijn gedrag of fysieke kwaal. De Reversie Methode biedt daar hulp.

De Reversie Methode
De Reversie Methode staat voor het terugdraaien van de tijd. In de praktijk zien we dat onze kinderen juist dát gedrag gaan vertonen of juist tegen díe ervaringen aanlopen waar wij als ouders ze voor hadden willen beschermen. Sommige ervaringen of gedrag kunnen we plaatsen omdat we bekend zijn met ons eigen gedrag en ervaringen vanuit het verleden. Echter, soms zien we gedrag terug bij ons kind wat we helemaal niet kunnen plaatsen.Dát is waar de Reversie Methode uitkomst biedt.

Driedaagse workshop 3 t/m 5 juni
Tijdens de driedaagse workshop leer je de basis van de Reversie Methode begrijpen en toepassen. De workshop is bedoeld voor ouders, leerkrachten en coaches die het beginsel van de Reversie Methode onder de knie willen krijgen in het gezin, het werk of in de praktijk. De Reversie Methode leert je op een coachende, directe manier de aandacht van het kind naar de ouder te herleiden en op te lossen. Dit maakt het kind vrij om zijn eigen weg te zoeken en het leven weer te gaan ervaren als een speeltuin. De workshop is bedoeld voor iedereen die met kinderen werkt en omgaat. Het is de verdieping voor je praktijk/werk en het inzicht in je gezin.

Workshop: Reversie Methode
Datum: 3, 4 en 5 juni 2011
Trainer: Sylvia Roosendaal
Locatie: Andromeda Academy in Middelie
Tijd: van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur
Deelnameprijs: € 375,- incl. btw per persoon.
Klik hier om je aan te melden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: