Jos Dolstra bij Dance Master Congres 2011

Met als thema ‘How to deliver the message?!’ biedt Dance Masters Sport op 13 en 14 augustus een inspirerend congres voor leden en niet-leden. Jos Dolstra is een van de docenten tijdens deze dagen. Als er een iemand is die weet ‘how to deliver the message’, dan is het Jos wel.

Voor iedereen met passie voor dans en bewegen is dit een geweldig event met workshops van diverse top-docenten op diverse gebieden van dans. Jos Dolstra is tijdens dit event van de partij om belangstellenden kennis te laten maken met Body & Mind Language.

Jos is oprichtster van het Instituut voor Dans en Beweging in IJsselstein en draait al jaren mee in de danswereld. Ze is aan het conservatorium in Enschede afgestudeerd als danstherapeut. Daarnaast studeerde ze NLP en is NLP Master coach en NLP Master trainer. Haar passie voor dans en beweging en haar kennis van NLP komen samen in haar boek en opleiding Body & Mind Language.

Kijk voor meer informatie op www.dancemasterssport.nl

Op 18 september geeft Jos in haar dansstudio in IJsselstein een introductie workshop Body & Mind Language. De opleiding start op 1 oktober 2011.

One Trackback to “Jos Dolstra bij Dance Master Congres 2011”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: