Dagboek van de achterban

Druk, druk, druk! En voor je het weet schiet het bijhouden van het dagboek er volledig bij in. Hoog tijd om daar wat aan te doen. De uitgever heeft het zo mogelijk nog drukker, dus de Achterban neemt de honneurs waar, met genoegen, dat moet gezegd worden.

NLP examens
In het weekend van 5 en 6 november vonden de NLP examens plaats. Het is een wonderlijke energie die van zo’n groep examenkandidaten af straalt; een mengelmoes van spanning, zenuwen, enthousiasme en opwinding. Tot ons genoegen kunnen we alle deelnemers feliciteren. De gehele groep is geslaagd!!


Als de blaadjes vallen
Wie Andromeda wel eens bezocht heeft weet hoeveel bomen er op het terrein staan. Bomen in allerlei soorten en maten, maar vrijwel allemaal bomen met blad. Tenminste, dat hadden ze tot de herfst begon. Langzaam maar zeker verplaatst het bladerdek zich van de takken naar de grond. Om van de oprit geen glijbaan te maken betekent dat dus veel vegen, en vegen, en nog eens vegen, wat ondertussen lijkt op dweilen met de kraan open.

Examens voor de deur
Komend weekend zijn de examens van de opleiding Gezins- en Kindercoach en gonst het wederom van de spanning, zenuwen, enthousiasme en opwinding. We willen bij deze alvast alle kandidaten succes wensen!

Therapeutenbeurs
Op 12 en 13 november vindt de beurs Internationaal Therapeut – in de volksmond beter bekend als de Therapeutenbeurs – plaats in Apeldoorn. Ook Andromeda is op deze beurs aanwezig met een stand. Er zijn diverse lezingen en workshops te volgen gedurende dit weekend. Willem Jan van de Wetering heeft ook een lezing en wel op zaterdag 12 november om 15.40 uur en zondag 13 november om 15.40 uur. Kijk voor het volledige programma op de site van Internationaal Therapeut.

Waar de Achterban je nog even op wil wijzen
Binnenkort starten we weer met de Infoavonden en in januari 2012 vinden er weer wat Demomiddagen plaats. Meer weten over de exacte data en locaties van deze avonden en middagen? Meer info vind je hier of hier

Tip van de Achterban!
Het jachtseizoen op leuke, lieve, originele kadootjes is weer geopend. Wij hebben nog een leuke tip voor je: de Andromeda kaartensets zijn deze maand voor slechts € 14,95 inclusief portokosten te bestellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: