Uitgeverij Andromeda/GVMedia

Eind 2011 is de nieuwe koers uitgezet voor Uitgeverij Andromeda. De uitgeverij zoals die toen bestond zou in een nieuwe vorm, onder een nieuwe naam verder gaan: GVMedia.

logo GVMediaWEB-HR.jpgGV staat voor Groei en Veranderen, want de producten van GVMedia zetten aan tot Groei en Verandering. GVMedia wordt ondersteunt door ervaren professionals en adviseurs uit de uitgeefwereld. Geheel op vrijwillige basis en zonder dat kosten in rekening gebracht worden. Dit geeft GV Media de juiste rugdekking en professionaliteit die we in deze roerige tijden nodig hebben. Deze ervaren professionals zijn van mening dat er een uitgeverij moet blijven bestaan in Nederland met bijzondere boeken en andere uitgaven.

GVMedia beperkt zich niet tot het uitsluitend uitgeven van spirituele en/of zelfhulpboeken, er is ook ruimte voor bijvoorbeeld romans. Behalve boeken heeft GVMedia ook diverse cd’s, dvd’s, e-books en kaartensets in het assortiment.

Het lijkt heel optimistisch, een uitgeverij overnemen en opstarten in deze tijd waar veel uitgevers/boekhandelaren het niet voor de wind gaat. Het team van GVMedia is echter van mening dat GVMedia bestaansrecht heeft, en uniek is door de samenwerking met Stichting Grenzeloze Vrouwen. Deze stichting is een platform/community voor vrouwen wier relatie is stukgelopen, en die een zetje/steuntje in de rug nodig hebben om opnieuw de mogelijkheden van dit leven te gaan zien, door hernieuwd zelfvertrouwen en gevoel voor eigenwaarde.

Een boek is een kleine investering met een groots resultaat!

4 reacties to “Uitgeverij Andromeda/GVMedia”

  1. Graag zou ik om twee redenen contact hebben met uw uitgeverij.
    Dat is i.v.m het ontwikkelen van een leergang. en dat is ivm het uitgeven van een boek.
    Waarheen en met wie kan ik daarover contact leggen?

    alvast dank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: