Eerste e-book GVMedia is een feit

Inmiddels is het eerste e-book van GVMedia een feit: Film van jouw leven is geschreven door Wouter ter Reehorst en nu te koop als e-book.

Film van jouw leven

Morgen speel je de hoofdrol in een film die van jouw leven wordt gemaakt. De crew is al ruim voor het ontbijt aanwezig en legt de hele dag alles vast: wat je doet en niet doet, zegt en niet zegt, denkt, voelt en probeert niet te voelen. Echt alles, ook de momenten die je graag privé zou willen houden. De opnamen duren maar één dag. Vlak voor middernacht worden de camera’s, microfoons en lampen weer opgeborgen en neemt de crew afscheid van je. Zou je gelukkig zijn als je terugkijkt naar het materiaal dat die dag is gefilmd?

Volgende week is er weer zo’n dag. Maar je speelt dan niet alleen de hoofdrol, je bent ook de regisseur. Je kiest wie de bijrollen mogen spelen en welke scènes zeker moeten worden gefilmd. Jij bepaalt hoe het plot zich zal ontwikkelen en in welk tempo. Je kiest wat de cliffhangers tussen de verschillende delen van de film zullen zijn. Jij bepaalt ook hoe de dag zal eindigen. Het wordt een zware dag met veel verantwoordelijkheden, maar je hebt alles onder controle. Je overziet het spel en weet hoe het gespeeld moet worden. En één ding weet je zeker: het moet een leuke dag worden.

Zou je gelukkig zijn als je de ruwe montage ziet van het materiaal dat volgende week is gefilmd?

In Film van jouw leven krijg je bouwstenen aangereikt voor de film die zomaar van jouw leven zou kunnen worden gemaakt. Deze bouwstenen – in de vorm van artikelen en vragen voor je onderbewustzijn – stellen je in staat het script te schrijven dat bij jou past. Zodat je wanneer de camera gaat draaien, vol vertrouwen de hoofdrol kunt spelen in een leven dat je zelf vorm hebt gegeven.

 

Plaats een reactie